Over ons

Voordat Peter in 1989 voor zichzelf begon had hij al jaren ervaring als machinist bij verschillende loon- en grondverzetbedrijven. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben besloot hij voor zichzelf te beginnen. De eerste graafmachine, een Ford P45, werd aangeschaft en Loon- en Grondverzetbedrijf P. Bakker was een feit. Via mond-op-mondreclame en het leveren van goed werk wist Peter het klantenbestand naar een gezonde grootte uit te breiden.

Omdat de vraag naar het kleinere werk, zoals het aanleggen van tuinen en riolering bij smalle locaties, toenam werd na een aantal jaar de eerste minigraver aangeschaft. Ondertussen was bij de oudste zoon, Remon, de passie voor het machinistenvak gegroeid. Vaak was hij op de minigraver en op de graafmachine te vinden. Nadat hij in 1998 zijn machinistendiploma aan het SOMA college te Ede behaald heeft, was de tijd rijp om in te stappen in 'de zaak'. Een derde machine, een mobiele graafmachine, werd aangeschaft en ze konden samen verder.

Niet alleen werd de bedrijfsnaam aangepast in Grondverzetbedrijf Bakker VOF, ook is het bedrijf verhuist naar de huidige locatie. Hier konden alle machines op één plek gestald worden en biedt het ruimte voor opslag van zand en zwarte grond. Met zijn tweeën hebben ze ondertussen met het machine park gestaag uitgebreid om diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zo waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland met een zeefbak aan de mobiele graafmachine. Mocht je meer willen weten over ons machinepark, neem dan een kijkje op de Producten en diensten pagina.

Mocht U interesse hebben in een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Graag komen wij persoonlijk even langs om samen met U de mogelijkheden te bespreken.