Producten en diensten

Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij een divers aanbod van producten en diensten leveren. Hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden.

Aanleg van tuinen

Sloot graven Wilt u uw huidige tuin vernieuwen, of een nieuwe tuin aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het afgraven en afvoeren van de oude tuin, het leveren van zand en zwarte grond, het inplanten van het groen en het aanleggen van de bestrating, het is allemaal bij ons mogelijk. Heeft u een smalle doorgang of kleine locatie, dan kunnen wij in de meeste gevallen met onze minigraver of minishovel terecht. Voor het wat ruimere werk is onze mobiele midi-graafmachine uitermate geschikt.

Wij kunnen met u een vaste prijs afspreken, maar levering op uur/stuksbasis behoort ook tot de mogelijkheden.

Riolering

Riolering Niets is zo Nederlands dan af en toe een flinke regenbui. Het is daarom ook belangrijk dat al dat regenwater goed afgevoerd kan worden. Een goed aangelegde riolering bij uw huis/gebouw is dan ook essentieel.

Het graafwerk, leveren van materiaal, correct aansluiten en weer netjes terugbrengen van de origenele tuin/straatwerk kunnen wij voor u realiseren.

Graven en onderhoud van sloten

Sloot graven Met onze taludbak en maaikorf kunnen wij zowel nieuwe sloten graven als uw huidige sloten onderhouden.

Machinepark


Mobiele graafmachine Rupskraan Midi-graver 6.5ton Trekker met kipper Sorteergrijper Palletvork

Klik op de foto voor een grotere weergave.